Ege Kökenli Kim?

Ege Kökenli Kim?

Önümüzdeki haftalar da daha da yakından tanıma imkanı bulacağımız karaktere Ege Kökenli hayat veriyor.

Peki kimdir bu güzel kız?

Ege Kökenli 1993 İstanbul doğumlu. 4 kişilik bir ailenin büyük çocuğu olan Ege'nin Mert adında bir de erkek kardeşi var.

Bilgi Üniversitesi mezunu Kökenli, ilk ekran deneyimini 2003-2007 yılları arasında Show Tv'de ekranlara gelen fantastik komedi dizi 'En İyi Arkadaşım' ile yaşadı.

Ardından 2006 yapımı başrolünü Çetin Tekindor'un üstlendiği 'Anadolu Kaplanı' dizisindeki Gizem karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Ege Kökenli 2011 yılında ise Yahşi Cazibe dizisiyle ve çocuk görüntüsünden tamamen sıyrılmış, yetişkin bir genç kız olarak ekranlara geldi.

Dizinde rock'çı kız Itır karakterine hayat veren Ege Kökenli performansı ile büyük beğeni topladı.

2013 yılında bambaşka bir rol geldi Ege Kökenli'ye...

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan Çalıkuşu dizisinde yatılı okul öğrencisi 'Mari' olarak izleyici ile buluştu.

Ege Kökenli, geçtiğimiz sezon başrolünü Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı 'Asla Vageçmem' de rol aldı.

Dizide Yaren Kozan karakterine hayat veren Kökenli'nin bu dizideki rolü kısa sürdü.

Ege Kökenli, şu sıralar başrollerini Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel, Burcu Özberk ve Berk atan'ın paylaştığı 'Güneşinm Kızları' dizisiyle ekranlarda.

Kökenli, dizide birden bire ortadan kaybolan ve yıllar önce öldüğü düşünülen Melisa karakterine hayat veriyor.


Melisa'nın sakladığı gerçekler neler? Savaş, Melisa'nın yaşadığını öğrenebilecek mi? Bu durum Mertoğlu ailesini nasıl etkileyecek? Tüm bu sorular önümüzdeki haftalarda yanıt bulacak..