Ege’nin Gençlik Lideri Behlül Murat Maral’dan İzmir İl Müdürü’ne Ziyaret

Ege’nin Gençlik Lideri Behlül Murat Maral’dan İzmir İl Müdürü’ne Ziyaret

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’yu makamında ziyaret etti.
İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’nun makamında gerçekleşen toplantıya Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral, Ege Bölge Genel Sekreteri Nurşen Eser ve İzmir İl Başkan Yardımcısı Ömer Şahin katıldı.
Başkan Maral yaptığı açıklamada T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile çok verimli ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Maral, “İzmir’de gerçekleştireceğimiz projelerde İl Müdürü Ali Osman Tatlısu desteğe hazır olduklarını belirtti. Kendisine misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürü Ali Osman Tatlısu yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral’ı ve ekibini sivil toplum kuruluşu olarak yaptıkları mücadeleden ve hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Ziyaretten ve görüşmeden çok memnun oldum. Gençlik ve Spor Konfederasyonu’nun İzmir’de gerçekleştireceği projelerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak destek olacağız.”