Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

'Eğer askerlerimizin yakılma vahşeti doğruysa…'

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nda yaptığı konuşmada özetle şunu söyledi:

Yayınlanma:
'Eğer askerlerimizin yakılma vahşeti doğruysa…'

“Fırat Kalkanı Harekatı kesinlikle zaferle taçlanmalıdır. Irak ve Suriye’de mesken tutmuş terör örgütleri Türkiye’nin bekasını tehdit etmektedir. Bu bakımdan El Baboperasyonundan alnımızın akıyla çıkmalıyız. El Bab’dan elimiz boş dönersek Diyarbakır’ı riske atarız. Ankara’yı tehlikeye sokarız.

VİDEO HAKKINDA KONUŞTU

“IŞİD’li alçaklar kahramanlarımıza ölüm yağdırmaktalar. İki askerimizin yakıldığını gösteren vahşet, eğer doğruysa IŞİD’in içte ve dışta tüm eli kanlı teröristleri yok edilmelidir. El Bab, şerefsizlerin tepesine yıkılmalıdır. IŞİD’in elinde bulunan askerlerimizin son durumu nedir? Şüphe derhal giderilmelidir.

İLGİLİ HABER Ticaret Bakanlığı Şah Per Oyuncak’a İthalat Yasağı Getirdi
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nda yaptığı konuşmada özetle şunu söyledi:

RUSYA VE İRAN İLE MUTABAKAT

Türkiye’nin 20 Aralık’ta Rusya ve İran ile yaptığı mutabakat önemli ve ümit vericidir. YPG ve PKK’nın bulunmaması oldukça mahsurludur.

BAŞKANLIK SİSTEMİ AÇIKLAMASI

MHP, sözünün ardında fikri çizgisinin yanındadır. Diyorum ki; 15 Temmuz’da vatankaybının sınır hattına gelmiştik. İlanı yapılmamış bir Sevr’i yaşayacaktık. Milletimiz paramparça olacaktı. Ülkemizi Suriye ve Irak yapma planları dolaşımdadır.

CHP’YE ELEŞTİRİ

Tartışılan rejim değildir. Bırakalım Türk milleti nasıl ve hangi sistemde yönetileceğine karar versin. CHP bundan neden korkuyor? Yürürlülükteki rejimin son bulacağını hangi bilgiyle izan ediyor.”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler