Eğitim Bir Sen’den Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Eğitim Bir Sen’den Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Aksaray’da Eğitim-Bir-Sen Başkanı Mahmut Aslan ile yeni başkan Adayı İshak Adıyaman ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Eğitim-Bir-Sen’in yeni Başkan adayı Adıyaman’ı ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Eğitim-Bir-Sen’in kendileri için çok değerli bir kurum olduğunun altını çizerek, “Çok değerli Eğitim-Bir-Sen başkanıma, yeni adayımız İshak bey ve yönetim kurulundaki değerli üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mahmut Başkanımla biz uzun süre ilçe başkanlığı döneminden bu yana iyi bir dostluğumuz ve iletişimimiz oldu. Biz her bakımdan kendisinden memnunuz. Yeni görev yeri yakında açıklanacak kendisine de şimdiden başarılar dilerim. İshak Bey, Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa ederek Eğitim-Bir-Sen Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Allah yardımcınız olsun iyi bir ekiple bu işin içine girerek güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Biz her konuda sizin yanınızdayız, sizi ve ekibinizi destekliyorum. Bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yapacağımız çalışmalarda sizlerle istişare halinde olmak istiyorum” dedi.
Eğitim-Bir-Sen Başkan Adayı İshak Adıyaman ise yaptığı kısa açıklamada Başkan Yazgı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şubesi Başkan adayıyım. Sağ olsun Başkanımız bizi kabul etme nezaketi gösterdiler. Bu süreçte yanımızda olduklarını beyan ederek bizleri onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.