Eğitim İş Sendikasından Gazeteciler Ve Televizyoncular Derneği’ne Ziyaret

Eğitim İş Sendikasından Gazeteciler Ve Televizyoncular Derneği’ne Ziyaret

Eğitim İş Sendikası Malatya Şube Başkanı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Cemiyete gelen Eğitim İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Feyzullah Çelik gazeteciler günün önemine değinerek “Eğitim-İş Sendikası olarak basın mensuplarını ziyaret etmek istedik. Türkiye’de özellikle yerel basın zor şartlarda görev yapıyor. Eğer bir ülkenin arşivini çıkarmak istiyorsanız, o ülkenin yerel basının arşivine bakın. Bu anlamda yaptığınız işi çok önemsiyoruz. Zor şartlarda çalışıyorsanız, bu özverinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Özellikle son dönemlerde işsiz kalan gazetecilerin sıkıntıları var, ekonomik sıkıntıları var. Bu koşullarda bağımsız olmaktan çok önemli. Bu özverinizden dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum”dedi
Malatya Gazeteciler ve Televizyon Cemiyeti Başkan Yardımcısı Duran Özkan da, “Eğitim emekçilerinin çabalarını ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bundan sonra da eğitim emekçilerini takip edeceğiz” dedi.