Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

El Bab operasyonu için tank sevki sürüyor

DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, tanklar TIR’lar ile operasyon yapılan bölgelere taşındı.

Yayınlanma:

Fırat Kalkanı Operasyonunun 63’üncü gününde DEAŞ’ın kontrolündeki Halep’in El Bab ilçesineTürk Silahlı Kuvvetleri tank sevkiyatı yaparken Özgür Suriye Ordusu ise yığınak yapıyor.
DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar Tır’lar ile operasyon yapılan bölgelere taşındı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ateş desteği ile ilerleyen Özgür Suriye Ordusu, terör örgütü DAEŞ’ın kontrolündeki El Bab ilçesine doğru ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu’na onlarca Tır ve kamyona yüklenen askeri malzemeler ve mühimmat takviyesi yapılması sürerken Türk Silahlı Kuvvetleri ise El Bab ilçesine tank birlikleri sevk edildi. Tır’lara yüklenen Tanklar ve askeri araçlar, konvoy ile Suriye’deki operasyonların bulunduğu bölgeye sevk edildi.
 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler