Elazığ İl Özel İdare Stratejik Plan Toplantısı Yapıldı

Elazığ İl Özel İdare Stratejik Plan Toplantısı Yapıldı

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından 2015-2019 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında İlçe Kaymakamları ve İl Encümenleri ile bir değerlendirme toplantısı yapıldı.
İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Baki Ölçücü, İl Encümen üyeleri ile stratejik planlama ekibi katıldı. Toplantının açılışında bir değerlendirme yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, stratejik planların kurumların gelecek yıllarda yapacakları yatırımları belirleyen ve bu yatırımları yaparken hangi kaynakları ne kadar kullanacaklarını, hedeflerini ve amaçlarını ortaya koyan kanunla düzenlenmiş önemli bir plan olduğunu kaydetti. Bilginoğlu, "Stratejik planımız 2015-2019 yılları döneminde görev alanımızda hangi amaçlara yönelik çalışmalar yapacağımızı, bu amaçlar için ne tür hedefler gerçekleştireceğimizi ve bu çalışmalar için ne kadar bütçe kullanacağımız ortaya koyan bir planlamadır. Gelecek beş yılımızı planladığımız bu çalışmamızda belli bir aşamaya gelmiş durumdayız. Bugün önemli paydaşlarımız olan İlçe Kaymakamlarımız ve üst karar organımız olan İl Genel Meclisi Başkanımız ve üyeleri ile İl Encümen üyelerimize planda nelerin hedeflendiği hakkında bilgi verilerek kendilerinin de görüş ve önerileri alınacak ve plana son şekli verilecektir. Bu vesile ile toplantımıza icabet eden İlçe Kaymakamlarımız ile İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Yapacağımız planın da hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Toplantıda daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği 2015-2019 Stratejik Plan taslağı katılımcılara sunularak görüş ve önerileri alındı.