Elazığ’da Kaçak Sigara Ve Uyuşturucu Operasyonu

Elazığ’da Kaçak Sigara Ve Uyuşturucu Operasyonu

Elazığ polisi tarafından kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile ilgili yapılan çalışmalarda 22 bin 500 paket kaçak sigara, 7 kilo esrar ve bin 430 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Baskınlarda gözaltına alınan 10 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi’ne bağlı ekipler, 10 gün içerisinde kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile ilgili 5 ayrı çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda durdurulan bir araçtan 22 bin 500 paket kaçak sigara ele geçilirken 3 şüpheli gözaltına alındı. Uyuşturucu madde taşıyan 2 araçtan ise 7 kilogram satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Başka bir araçta yapılan aramada ise bin 430 adet uyuşturucu hap yakalandı. Uyuşturucu haplarla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Polis ekiplerinin bazı iş yerlerinde kaçak telefon bulundurmasına yönelik yapılan baskınlarda ise 37 adet kayıt dışı telefona el konuldu. Olayla ilgili 2 şüphelinin ifadesi alındı.
Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.