Elazığspor Başkanı Ümit Özat’a Sahip Çikti

Elazığspor Başkanı Ümit Özat’a Sahip Çikti

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer’in, Ümit Özat’ı eleştiren açıklamalarının ardından yazılı bir açıklama yapan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Ümit Özat’ın hiç kimse tarafından rencide edilmeye çalışılmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.
PTT 1.Lig’de mücadele eden Elazığspor ile Antalyaspor karşılaşmasında yaşananlar nedeniyle başlayan tartışma devam ediyor. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer’in Özat’la ilgili yaptığı eleştirilere Elazığspor kulüp başkanı cevap verdi.
"ÜMİT ÖZAT’IN HİÇ KİMSE TARAFINDAN RENCİDE EDİLMEYE ÇALIŞILMASINA MÜSAADE ETMEYİZ"
Özat’a sahip çıkan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, "Elazığspor camiası olarak Türkiye liglerinde bütün kulüp camialarını olduğu gibi Antalyaspor camiasını da her zaman kardeş statüsünde gördük. Muhakkak ki yaşanan olaylar her iki camia tarafından tasvip edilemeyecek olaylardır. Ancak olayların başlangıcı Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı tarafından başlatılmış ve yapmış olduğu hakareti kamufle ederek teknik direktörümüz sayın Ümit Özat’ın vermiş olduğu karşılık sadece dillendirilerek, futbol kamuoyunda oklar Ümit Özat’a çevrilmeye çalışılmıştır. Bu noktada Antalyaspor Kulübü Başkanı Sayın Gültekin Gencer de yaptığı açıklamalarla bunlara çanak tutmuştur. Biz kendi adımıza bir açıklama yapma gereksinimi duymamıştık. Ancak Antalyaspor Kulübü Başkanı Sayın Gültekin Gencer’in açıklamaları karşısında değerli hocamız Sayın Ümit Özat’ın hiç kimse tarafından rencide edilmeye çalışılmasına müsaade etmeyiz. Ümit Özat Türk futbolu için bir leke değil, geçmişten bugüne bakıldığı zaman bir marka olduğu görülecektir" dedi.