ELAZIĞSPOR - OSMANLISPOR MAÇININ ARDINDAN

ELAZIĞSPOR - OSMANLISPOR MAÇININ ARDINDAN

PTT 1. Lig’de Elazığspor’un Osmanlıspor’a 3-0 mağlup olduğu maçının ardından taraflar basın toplantısında maçı değerlendirdi.
7 maç ceza alan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat’ın yerine Elazığspor Sportif Direktörü Mehmet Kaplan basın toplantısına çıktı. 3-0’lık net bir skorla mağlup oldukları için çok üzgün olduklarını belirten Kaplan, "İlk yarı dengede giden bir oyun vardı. Çıkarken kaptırdığımız topta talihsiz bir gol yedik. İkinci yarı da 15 dakika baskılı oynadık. Oyun 3. bölgede oynanıyordu. Oyun Osmanlıspor sahasında oynanırken kaptırılan bir topla ikinci golü yedik. 2-0’dan sonra bir santrfor daha aldık oyuncularımızın oyuna motivesini arttırmak için ama golü bulamadık. Sonrasında da üçüncü golü yedik. Hafta içi daha iyi çalışıp eksikliklerimizi giderip Karşıyaka maçını kazanarak şehrimize dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
OSMANLISPOR CEPHESİ
Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker’inde cezalı olması nedeniyle Yardımcı Antrenör Hüseyin Yenikan maç sonu toplantısına katıldı. Yenikan, “Buraya gelirken elimizde 6 haftadan beri kazanamayan bir takım vardı. Onun verdiği stresle tabii oyuncular da bir öz güven kaybı oluyordu. Geçen hafta göreve başladık ve bir beraberlik aldık. Geçen hafta da müthiş bir futbola rağmen beraberlik alınca futbolcularda bir acaba falan vardı. Bu maçın çok analizini yaptık. Yaptığımız analizlerde çok coşkulu oynayan önde basan 3. bölgede pres yapan rakibe nefes aldırmayan bir Elazığspor görmüştük. Ona göre taktik hazırladık fakat istediğimiz Elazığspor bugün sahada yoktu" dedi.
Bunun üzerine ikinci bölgede oyunu kabul ettiklerini ifade eden Yenikan, "Maça dengeli bir şekilde başladık. Kontra atakla golü bulunca Elazığspor açılmak zorunda kaldı. Bizim de Tisdell ve Umar gibi hızlı oyuncularımız var. Bunları da değerlendirerek farka gittik. Bizim için güzel bir maç oldu, inşallah şampiyonluk yolunda iyi güzel bir başlangıç yapmış oluruz” şeklinde konuştu.