Elazığspor’da Manisaspor Maçı Hazırlıkları

Elazığspor’da Manisaspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor ligin 6. haftasında sahasında ağırlayacağı Manisaspor maçı için hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Ümit Özat, hakem hataları nedeniyle puan kaybı yaşadıklarını belirterek hakemleri eleştirdi.
Elazığspor, Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı. PTT 1. Ligin 6. Haftasına kendi sahasında Manisaspor’u ağırlayacak olan Elazığspor günü çift antrenmanla tamamladı. Eksik oyuncunun bulunmadığı antrenmanda futbolcular yenileme antrenmanına tabi tutuldu. Kulüp tesislerinde teknik direktör Ümit Özat ve yardımcılarının yönetiminde saat 17.00’da başlayan antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Sabah saatlerinde yapılan antrenmanla birlikte Elazığspor günü iki çalışmayla tamamlamış oldu.
Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, tam kadro yapılan antrenmanla birlikte Manisaspor hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, hafif sakatlıkları bulunan oyuncuların maç gününe kadar hazır hale geleceğini ifade etti. Son haftalarda hakem hataları nedeniyle puan kaybı yaşadıklarını anımsatan Özat, "Kolay pozisyona girebilen ama kolay da pozisyon verebilen bir takıma karşı oynayacağız. İyi futbol oynayan bir takımla oynayacağız. Bizim için hedef en başta üç puan, alamıyorsak da bir puan. Yani kazanamıyorsak da kaybetmemeliyiz. Dolayısıyla bugün itibariyle bakıldığı zaman 6 ile 8 puan hedefimiz vardı. Bu maçta istediğimiz puan veya puanları alırsak hedefimize ulaşmış olacağız ama şöyle bir şey var ki çok eksiğimiz var. Özellikle Gaziantep maçında yediğimiz ikinci gol istediğimiz gibi değildi. Oyuncularıma da söyledim bu bize yakışan bir gol değildi. Şunu da tabi ifade etmek lazım hepimiz antrenörlük yapıyoruz lehimize de aleyhimize de kararlar olacaktır. Urfaspor maçında aleyhimize bir penaltı verildi evlere şenlik. Ağzımızı açıp tek kelime söylemedik çünkü hakemler bu tür hatalar yapacaklardır. Karşıyaka maçının ardından Zekeriya Alp’i aradım, muazzam bir hakem göndermişsin dedim tebrik ettim yenilen bir takımın hocası olarak. Ben tabi meslektaşlarımla bu tür konulara girmek istemiyorum. Antrenörler olarak biraz daha bu konularda duyarlı olmalıyız" dedi.