Elazığspor’da Yeni Başkan Cengiz Öztürk

Elazığspor’da Yeni Başkan Cengiz Öztürk

PTT 1. Lig’de mücadele eden ve kayyum ataması ile yönetilen Elazığspor’da bugün yapılan olağanüstü kongrede yeni başkan Selçuk Cengiz Öztürk seçildi.
PTT 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor’un olağanüstü kongresi Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapıldı. Kongre de gelir-gider durumları okunmasının ardından, eski başkan Selçuk Cengiz Öztürk’ün başkan adayı olarak yer aldığı yeni yönetim listesi oylamaya sunuldu. 67 delegenin katılımıyla yapılan oylamada Öztürk’ün başkanlığındaki yönetim listesi oy çokluğu ile seçildi. Kongrenin sona ermesinin ardından bir konuşma yapan Öztürk, "Tabi ki hedefimiz bu yıl PTT 1. Lig’de kalmaktır. PTT 1. Lig’de kalmak, Süper Lig’e çıkmış kadar sevindirici bir durum olması gerektirdiğini de düşünüyorum. Değerli taraftarlarımızdan sabır bekliyorum" dedi.
Takımı 3 yıl önce aldığı gibi olduğunun altını çizen Öztürk, "Bizi üzen noktalar var. Herkes birşeyler konuşuyor ama 2,5 aylık bir boşlukta bir Allah’ın kulu destek için gitmedi. Yani gitmesi gereken insanlardan bahsediyorum. Onların gitmesini ben bekliyordum. Sizlerde muhakkak bekliyordunuz ama gidilmedi. Gidilmediyse bizim tekrar dönüşümüze ve bundan sonra yapacağımız icraatlara da herkesin saygı duyması lazım. Ya bir şey yapacaksın, yapamıyorsan yapana da saygı duyacaksın. Dedikodu yapmayacaksın" diye konuştu.
"Biz adaylığımızı açıkladığımız gün itibariyle beyaz sayfa açtık" diyen Öztürk, "O beyaz sayfamız hala devam ediyor. Burada hem basın camiamıza, hem şehrimizi yönetenlerimize, hem de sosyal sorumluluk anlamında bu işe elini taşın altına koyması gerekenlere bizim orada 24 saat kapımız açık. İnanıyorum ki; bundan sonra her kesim Elazığspor’a sahip çıkacak. Yönetimi kurulumuzu oluştururken başta siyasilerimizden isim istedim. Valiliğimizden, belediyemizden, STK’lardan ve iş dünyasından isim istedim. Bu da böyle biline. Biz kendi başımıza oturup bir liste yapma mücadelesine girmedik. Her kesimi kapsayan, her kesimi kucaklayan büyük Elazığspor’u tekrar yeniden oluşturmak ve Süper Lig’e çıkarmak için 10 gündür aramadığım, çalmadığım kapı kalmadı. Belli kesimlerden cevap geldi, bazı kesimlerde ise ’biz yönetime girmesek bile sizlerle beraberiz’ cevabını aldık ve bir liste oluşturduk. Bu liste içerisinde hem iş, hem siyasi hem de spor camiasından çok değerli dostlarımız var. Onlarla beraber iyi işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Sizlerden tek ricam sabır. İnanın bu yıl bu ligde kalırsak Elazığspor PTT 1. Lig’e çivi çakmış olur, ondan sonra ki hedefi de Süper Lig olacaktır” şeklinde konuştu.