Elbistan’da Aöf Yoğunluğu Yaşandı

Elbistan’da Aöf Yoğunluğu Yaşandı

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavları hafta sonunda Elbistan’da yapıldı. 3 bin 192 kişi sınavlarda ter döktü.
Daha önce yalnızca il merkezlerinde yapılabilen Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavları Elbistan’da yapıldı. Güz sonu sınavları 2. defa yapılan sınavlar sorunsuz tamamlandı.
Türkiye genelinde Elbistan’la birlikte 17 büyük ilçede AÖF sınavları yapılabiliyor. Elbistan ve çevresinde AÖF’e devam eden 3 bin 192 kişi Elbistan’da 9 farklı binada 160 salonda sınava girdi. 305 Görevlinin hazır bulunduğu sınavlar öncesi öğrenciler polis tarafından kontrolden geçirildi.
Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen sınavlar sorunsuz bir şekilde tamamlanırken sınavdan çıkan öğrenciler, “daha önce Kahramanmaraş’a gidiyorduk. Yolcu otobüslerinde yer bulamadığımız, yada otellerde yer bulamadığımız oluyordu. Bu durum bizleri ve ailelerimizi çok yoruyordu. Şimdi sıkıntı yaşamadan kendi şehrimizde sınava girme fırsatı buluyoruz. Bu önemli bir kazanım. Bize bu imkanı sağlayanlara teşekkür ediyoruz.” dediler.
Elbistan AÖF Sınav Koordinatörü Doç. Dr. Hanifi Binici ise, iki gün sınava katılanların rahat bir şekilde sınava girip çıkmalarını sağlamak için gayret gösterdiklerini kaydetti ve görev alan herkese teşekkür etti.