Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Elbistan’da Yıldızlar Güreş Turnuvası

Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul sporları çerçevesinde ortaklaşa organize ettiği ancak soğuk hava şartları dolayısıyla ertelenen yıldızlar kategorisi güreş turnuvası yapıldı.İl...

Yayınlanma:

Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul sporları çerçevesinde ortaklaşa organize ettiği ancak soğuk hava şartları dolayısıyla ertelenen yıldızlar kategorisi güreş turnuvası yapıldı.
İl Gençlik Hizmetleri Genel Spor Müdürlüğü organizasyonunda, İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ortaklaşa organizesi ile gerçekleştirilen okul sporları turnuvaları, yıldızlar kategorisinde düzenlenen güreş turnuvası ile devam etti. Geçtiğimiz hafta yapılması öngörülen ancak soğuk hava şartları dolayısıyla ertelenen müsabakalar Elbistan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Turnuva hakkında açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz, “Okul sporları etkinliği kapsamında ilçemiz genelinde bulunan okullar arasında güreş turnuvası düzenledik. Turnuvanın yıldızlar kategorisindeki maçlar, soğuk hava nedeniyle ertelenmişti. Bu turnuvada öğrencilerimiz mindere çıkarak rakiplerini yenmek için kıyasıya mücadele etti. Burada dereceye giren öğrencilerimiz Kahramanmaraş’ta yapılacak turnuvada ilçemizi temsil edecek. Turnuvamıza katılan ve başarılı olan öğrencilerimizi ayrı ayrı kutluyoruz” dedi.
Müsabakalar sonucunda Esentepe Ortaokulu birinciliği elde ederken, Büyükyapalak Gazi Ortaokulu ikinci, İmam Hatip Ortaokulu üçüncü ve Çatova Ortaokulu da dördüncü oldu.
Turnuva, dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa takdimi ile son buldu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler