Emekli Hakimin Eşi 11. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Emekli Hakimin Eşi 11. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Adana’da emekli hakimin sinir hastası olan eşi ilaçlarını kullanmayınca, 11’inci kattaki evinin balkonundan dengesini kaybedip beton zemine düşerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Yeşil Köşe Sitesi A. Blok’ta meydana geldi. Emekli hakim Faruk Kılıç’ın eşi Mehtap Kılıç (48) bir süre önce rahatsızlanarak sinir ilaçları kullanmaya başladı. Son günlerde rahatsızlığı artan Kılıç için kocası Faruk Kılıç doktorunu arayarak perşembe gününe randevu aldı. Sabahleyin Halil Kılıç evden ayrıldı. Mehtap Kılıç oğlu İbrahim Halil Kılıç ile beraber kaldı. Bu arada Kılıç ilaçlarını almayı unuttu. Bir süre sonra da hava almak için balkona çıktı. Ancak ilaçlarını almadığı için başı dönen Kılıç dengesini kaybedip 11. kattaki evinin balkonundan teras kattaki beton zemine çakıldı. Ses duyan oğlu, balkona çıktığında annesinin yerde yattığını görünce ambulans çağırdı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, genç kadının öldüğünü tespit etti. Kılıç’ın komşuları gözyaşlarına boğuldu.
Kılıç’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemeden sonra otopsi yapılması için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Otopsiden sonra ailesi tarafından alınan cenaze toprağa verildi.