Emekli Olduğu Marinada Boğularak Öldü

Emekli Olduğu Marinada Boğularak Öldü

İlk çalışanlarından olduğu Kemer Marina’daki teknesinde yaşamını sürdüren emekli vatandaş, yeni yılın sabahında ölü bulundu.
Edilinen bilgiye göre, yılbaşı gecesini Marina’daki bir restoranda eğlenerek geçiren Ahmet Duran (54) sabaha karşı Viking-07 isimli teknesine geldiğinde kırık olan paserelladan denize düştü. Aşırı alkollü olduğu tahmin edilen Ahmet Duran boğularak öldü.
Talihsiz denizcinin cesedi sabahleyin marina içinde kontrollere başlayan personel tarafından fark edilerek karaya çıkartıldı.
Kemer Turkiz Marina Müdürü Levent Tokaç, Ahmet Duran’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü "Marinanın ilk çalışanlarındandı, beraber bir odada kaldığım bir insandı. Emekli olduktan sonra tekne alarak burada yaşamaya başlamıştı. Bir yıl önce eşinden ayrılmıştı. Onun ölüm haberini alınca çok üzüldüm hemen koşup geldim" sözleriyle dile getirdi. Bitişik teknenin sahibi Ömerül Faruk Eryılmaz ise, "Kendisine içkili olduğu zaman benim tekneme geçip uyuyabileceğini söylemiştim. Paserellası arızalıydı, çok üzgünüm" dedi.