Emekli Polis Oğlu İçin Katil Oldu

Emekli Polis Oğlu İçin Katil Oldu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Nazilli merkez Pınarbaşı Mahallesi’ndeki bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; işlettiği kahvenin önünde müşterileriyle sohbet eden emekli polis memuru M.T. (63), yoldan geçen Ü.D. yönetimindeki 09 RU 858 plakalı otomobilde, geçen yıl oğlunun yaralandığı olaya karıştığı öne sürülen Uğur Karademir’in de olduğunu fark etti. Uğur Karademir ile M.T’nin karşılıklı küfürleşmesinin ardından 4 kişinin araçtan inmesi üzerine, M.T. yakında bulunan evine kaçtı. Kahvehanede temizlik yapan M.T’nin oğlu O.T., dükkanın kapısını kapatarak kendisini korumaya çalıştı. Kahvehanenin kapısını tekmeleyerek içeri giren Uğur Karademir, O.T’yi karnından bıçakla yaraladı.
Bu sırada evinden pompalı tüfeğini alıp gelen M.T., araçtan inen Okay O’yu bacağından, Uğur Karademir’i başından ve Şefik Kaçmaz’ı (19) ise karın ve sırtından yaraladı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Karademir ve Kaçmaz, doktorların müdahalelerine kurtarılamadı. Ölen 2 kişinin cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili olarak emekli polis memuru M.T. ve oğlu O.T. ile birlikte olay yerine geldikleri otomobille kaçmaya çalışan Ü.D. (26) gözaltına alındı. İki kişiyi oğlunu korumak için öldürdüğünü ileri süren M.T’nin ilk ifadesinde, "Yoksa bu yaştan sonra niye cezaevine girmeyi göze alayım" dediği öğrenildi.
Olayda hayatını kaybeden berber kalfası Şefik Kaçmaz’ın, geçen yıl yaşanan kavgayla ilgisinin olmadığı, dün gece geçmek için arkadaşlarıyla birlikte dışarıya çıktığı belirtildi. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.