"Emenike'nin yerine Cardozo bizde olsa..."

"Emenike'nin yerine Cardozo bizde olsa..."
Fenerbahçeli yöneticiler Emenike'nin, Trabzonspor maçındaki performansına "Emenike'nin yerine Cardozo bizde olsa şu maçta 3 tane gol atmıştı", "Ne Cardozo'su, Gekas'ı alsak şimdi farklı liderdik" dediler.

Emmanuel Emenike'nin Trabzonspor maçındaki performansı Fenerbahçeli yöneticilerin tepkisini çekti. Maç sonunda iki yöneticinin aralarında yaptığı sohbet, Nijeryalı golcüye duyulan tepkiyi de gözler önüne serdi.

Trabzonspor maçının son düdüğünün ardından kendi aralarında kritik yapmaya başlayan yöneticilerden biri, "Emenike yerine Cardozo bizde olsa şu maçı 3-0 almıştık" yorumunu yaptı. Bunun üzerine söze giren bir diğer yönetici "Ne Cardozo'su? Gekas bile şu takıma yeterdi! Sezon başından bu yana onun kaçırdığı goller yüzünden ne kadar puan kaybettik. Gekas bile olsa şimdi çok farkla liderdik" yanıtını verdi.

EMENIKE'NİN SORUMLUSU YANAL

Aynı yönetici, o sohbette Emenike transferi nedeniyle eski teknik direktör Ersun Yanal'a da sitemde bulundu. Yanal'ın Emenike transferinde baş sorumlu olduğunu belirten sarı-lacivertli yönetici "Kendisine Emenike mi Cardozo mu diye sorduk. Bize 'Kesinlikle Emenike' dedi. Bize bunu Ersun aldırdı. Cardozo bizde olsa her sene 30 gol atardı" sözleriyle serzenişini dile getirdi.

TARAFTARA KÜFÜRLÜ YANIT

Emenike'nin Trabzonspor karşısındaki performansı taraftarın da sabrını taşırdı. Sarı-lacivertliler, Nijeryalı oyuncuya Twitter hesabından ulaşarak tepkilerini dile getirken Emenike'nin eleştirilere yanıtı sert oldu. 27 yaşındaki forvet, önce taraftarlara küfürlü yanıtlar verdi, ardından Twitter hesabını bir süre kapattı.