Emin Üstün Bursalı iş adamlarıyla buluştu

Emin Üstün Bursalı iş adamlarıyla buluştu

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (İMSİAD) ve Emin Şirketler Grubu’nun işbirliğiyle düzenlenen "Ortaklıkta Yeni Vizyon Arayışları, Kurumsallaşma ve Yönetim" konulu panel Eminevim’in ev sahipliğinde Bursa’da gerçekleşti. Moderatörlüğünü İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali Osman Öncel'in yaptığı panelde, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu Maltepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nazif Gürdoğan ve Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nihat Alayoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

‘’ELBİRLİĞİ SİSTEMİNİ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINA GÖRE UYGULUYORUZ’’

Panelde konuşsan Emin Üstün, ‘’Yaklaşık çeyrek asırdır Elbirliği sistemini uyguluyoruz ve halkımızın ihtiyaçlarını bu sistemimizle karşılıyoruz. Otomobille başladığımız yolculuğumuz, ev ile devam ederken, vatandaşımızın ihtiyacına göre Elbirliği sistemimizi enerjiden eğitime kadar uygulamayı düşünüyoruz’’ dedi.

‘’ORTALIKTA GÜVEN VE DÜRÜSTLÜK ESASTIR’’


Birçok şirketin çok ortaklı işbirliğine girdiğini söyleyen Üstün, ‘’Ama birçoğu bunda başarılı olamıyor. 3- 5 ortaklı şirketler bile bunu başaramazken, biz vatandaşımızla beraber çeyrek asırdır bu sistemimizi devam ettiriyoruz. Ortaklıkta güven ve dürüstlük esastır. Vatandaşlarımızın güveniyle ve onlara karşı dürüst olarak 24 yılı geride bıraktık. Bir vatandaşımızı dahi ne mağdur ettik, ne de memnuniyetsiz bıraktık. Onların bize, bizim onlara olan güvenimizle bu günlere geldik’’ diye konuştu.

ÜSTÜN, MÜSİAD’IN PANELİNDE DE DÜRÜSTLÜK KONUSUNA DEĞİNDİ

MÜSİAD’ın düzenlediği panele de katılan Üstün, burada da girişimcilikte dürüstlük ve güvenin esas olduğuna değindi. Girişimcilikte öncelikle ihtiyaçları belirlemenin gerektiğini ifade eden Üstün, ‘’Bu ihtiyaçları halkımıza göre belirlememiz gerekiyor, onların ihtiyaçlarına cevap verecek projeler olması gerekiyor. Sonraki adım ise bu ihtiyaçları karşılayabilmek. Karşılayabileceğiniz talep ve isteklere cevap verebilmek. Biz geliştirdiğimiz bu modelle çeyrek asırdır insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Önce otomobille başladık ona ihtiyaç vardı. Sonra ev konusunda talep oldu onu da karşıladık. Bugün insanımızın neye ihtiyacı varsa, eğitimden, enerjiye, tatile hepsini bu sistemimizle karşılayabiliyoruz. Girişimcilikte de esas olan budur’’ diyerek sözlerini noktaladı.