Eminevim Trabzon’da Tapuları Teslim Etti

Eminevim Trabzon’da Tapuları Teslim Etti

El Birliği sistemi ile 23 yıldır ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz şekilde ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Trabzon’da 38 aileye ev sevinci yaşattı.
Trabzon Yalı Park Otel’de düzenlenen organizasyonda tapusunu teslim alan ailelerin yanı sıra programa katılan tüm davetliler arasından yapılan sürpriz hediye çekilişiyle pek çok aile hediye kazandı. Organizasyona 450 davetlinin yanında çok sayıda protokol, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök ve bölge yöneticileri katıldı. Programda 38 aileye tapuları toplu halde teslim edildi.
"23 YILDIR HİZMET EDİYORUZ"
Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök, 23 yıldır hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu salonda bulunanlar büyük bir aile. Ben de bu ailenin bireyi olarak sizlerle beraber olmaktan, 20 yıla yakın süredir size hizmet etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Geçmişte olduğu gibi bugünün Türkiye’sinde de ev almak çok zor. Peşin parası olan aileler ev sahibi olurken peşin parası olmayan aileler ya banka kredisi kullanmak ya da ev almanın sadece hayalini kurmak zorunda kalıyorlar. İşte biz Eminevim olarak El Birliği ve yardımlaşma sistemiyle ev alma zorluğunun üstesinden geliyoruz. 23 yıldan bu yana tüm Türkiye’de ev alma hayali bile kuramayan aileleri bir araya getirerek, onları kendi aralarında yardımlaşmaya iterek ev almanın zorluğunun üstesinden geliyoruz. Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.
EV SAHİBİ OLDULAR
Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün de yaptığı konuşmada, "İnsanın yaşaması için 3 temel ihtiyacı vardır. Bunlar barınma, giyinme ve beslenme. Barınma ihtiyacı bunların en başında gelir. Hepimizin barınması için bir yere ihtiyacı vardır. Temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için diğer bireylerle yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmanız gerekir. Hayatı boyunca ev almayı hayal edenler, Eminevim’in el birliği sistemiyle bu hayallerine ulaşıyor. Eminevim’de sizlere destek olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyor" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından evlerin tapuları sahiplerine verilirken, sürpriz hediyeler dağıtıldı. Ev sahibi olan Trabzonlular ise, "Gerçekten en önemlisi güvenmek. Bu şirket o güveni sağlıyor" ifadelerini kullandı.