Emrah "cimri" düğüne sahip çıktı

Emrah "cimri" düğüne sahip çıktı

Üç gün önce Sibel Kirer ile dünya evine giren Emrah Erdoğan’ın Conrad Hotel’in terasında yapılan basına kapalı düğünüyle ilgili dün magazin servislerine bir basın bülteni ulaştı.

Bültene göre, düğün bahsedildiği gibi kokteyl şeklinde değil, aksine 30 çeşit yemekliydi. Lazer ile gökyüzüne Emrah ve Sibel yazıldı.

DAMATLIK ÖZEL DİKİM

Emrah’ın damatlığı Atatürk’ün smokinlerini diken ailenin dördüncü kuşak oğlu Levon Kordonciyan dikimi, gelinlik ise eşinin tasarımı. Piyano şeklindeki özel bir pasta yaptırıldı. İlk dans Emrah’ın son şarkısı ‘Kasırga’ eşliğinde yapıldı. Emrah şarkıyı eşine de söyledi.

BELÇİKA ÇİKOLATASINA BANDIRILMIŞ ÇİCEKLER

Paylaşılan detaylarda Conrad Otel’in 5 yıldızlı olduğu iki kez tekrarlandı ve şöyle anlatıldı: “70 kişilik düğünde limitsiz içki ve içeceklerin yanında bir de Norveç somonundan, kuzu köftelerine, tavuk ‘tempura’dan (kızarmış tavuk), Hindistan cevizli karideslere ve Belçika çikolatasına batırılmış çileklerine kadar zengin bir çeşitlilik vardı. Davetlilere 30 çeşit yiyecek ikram edildi.”

FLAMİNGOYU DA DÜŞÜNMÜŞLER

DÜĞÜNLE ilgili detaylarda şunlar da özellikle vurgulandı: “Klişe nikah masası yerine, çiçeklerle kaplı nikah kürsüsü vardı. Gelin yolunun iki yanına özel flamingo sandalyelerle nikah alanı oluşturuldu. Çiftin ‘evet’ cevabından önce LED?ekranlarda ‘Son kararınız mı?’ yazısı çıktı. Emrah’ın klasik düğünlerden hoşlanmaması nedeniyle DJ müziğiyle eğlenildi.

7 KERE KURAN'I ÖPTÜLER

Emrah ve eşi Sibel Erdoğan, nikahtan önce Emrah’ın annesi Ayten Erdoğan’ın geleneklere uygun olarak, Kuran-ı Kerim 7 kere öptü ve nikaha geçildi.