Emrah'ın cimriliğine bakın! Annesine bile...

Emrah'ın cimriliğine bakın! Annesine bile...

Oğluna 'para istemeyeceksin' diye senet imzalatan Emrah, meşhur cimriliğini meğer annesine karşı da uyguluyormuş.

Şarkıcı Emrah'ın cimriliği dillere destandı. Ancak bilinen bir yönü daha vardı o da annesine olan düşkünlüğü... Ortaya çıktı ki Emrah meğer annesine karşı da hayli cimriymiş.

*Habertürk Gazetesi'nin bugün ilk sayfadan verdiği habere göre Emrah, geçtiğimiz günlerde yeni çıkan yasadan faydalanmak için başvurmuş. Ve annesi Ayten Erdoğan'a bedava akbil çıkarttırmış.
Emrah'ın annesi Ayten Erdoğan.png
Emrah'ın sadece cimriliği değil serveti de hayli meşhur. Yemeyip içmeyip parasını yatırıma çeviren Emrah geçtiğimiz günlerde 5 milyon dolarlık hisse alımı ile gündeme gelmişti. Emlak imparatorluğu da kuran Emrah'ın 200 odalı Bodrum'da bir oteli ve 100 dairesi ile 12 dükkanı olduğu söyleniyor. Ancak ünlü sanatçı 100 dairesi olduğu iddiasının bir efsaneden ibaret olduğunu öne sürüyor.

CİMRİLİK EFSANELERİ

Peki Emrah gerçekten bu kadar cimri mi yoksa bunlar şehir efsanesi mi? İşte şimdiye kadar hakkında gazetelerde çıkan cimrilik haberlerinden kısa özetler;

*Lüks restorantlara gittiğinde arabasını valeye vermemek için arka sokaklara parkedip yürümesiyle biliniyor.

*Bebek'te sahibi olduğu bir mekanın kiracısından ayda 15 bin lira alıyor ve yemeğe para vermemek için de akşam yemeklerini burada yediği söyleniyor.

*OĞLU OLAN CİMRİLİĞİ : Şarkıcı Emrah, 23 yıl önce Bursa konserinde tanıştığı hayranı Ebru Çolak ile birlikte olmuştu. Herkesin bildiği gibi, bu ilişkiden dünyaya gelEmrah'ın cimriliği.pngen oğlu Tayfun'u ise 'Bu çocuk benim değil' diyerek reddetmişti. Ancak yapılan DNA testleri sonucunda çocuğun şarkıcı Emrah'a ait olduğu ortaya çıkınca, Emrah oğlunu nüfusuna almak zorunda kalmış ve mahkeme Emrah'ın oğluna eğitim hayatı boyunca nafaka ödemesi kararını vermişti.

Emrah'ın meşhur cimriliğini oğlunun annesi şöyle anlatmıştı;
- 'Tayfun Bursa'dan İstanbul'a gidiyor, İstanbul'da bir yerden babasının yanına taksiyle gidecek. Taksi 8 lira tuttu diyelim, Emrah 3 lira için pazarlık yapıyormuş' .

*Nakit birikimlerini tuttuğu Vakıfbank'ın Esentepe şubesinde bütün bir gününü banka müdürü ile faiz pazarlığı ile geçirebiliyor. Dahası da var. Şube personeli Emrah'ın bir huyundan da dertli. Zira bankayı arayacağı zaman önce personelin telefonunu çaldırıyormuş, ardından onların aramasını bekliyormuş.

*4 ay birlikte olduğu sevgilisi Sinem Ayşe ayrıldığında şunu anlatmıştı;
-"Emrah bana jest olsun diye dişlerimi yaptırtmıştı. Bunu bana hediye ettiğini söyledi meğer parayı ödememiş. Benim parayla ilgili sorunum yok. Ama Emrah'ı bu konuda ciddi sorunu var."...

-2008 model BMW marka otomobil satın alan Emrah'ın aracına LPG taktırdığı iddia edildi.