Emre Avrupa'ya gitmişti bile!

Emre Avrupa'ya gitmişti bile!
Fenerbahçe ile yolları sürpriz şekilde ayrılan Emre Belözoğlu, kulübün kendisine yaptığı geç tebligat sebebiyle birçok teklifi de kaçırdı.

Sözleşmesi biten diğer oyuncuların aksine bir süredir yönetimle görüşme halinde olan ve büyük bir ihtimalle takımda kalacağına inanan tecrübeli oyuncunun bu yüzden kapısını çalan bir kulübü geri çevirdiği ortaya çıktı.

Bu takımların içinde Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin de bulunduğu öğrenildi. Sportif Direktör Terraneo, alınan kararı daha önce açıklasaydı tecrübeli futbolcu büyük olasılıkla şu anda Avrupa kariyerine tekrar başlamış olacaktı.

Fenerbahçeli Emre

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe ile yollarını resmen ayıran Emre Belözoğlu, kariyerinin en uzun yıllarını sarı-lacivertli forma ile geçirerek özdeşleşti. 2008’de başlayan Fenerbahçe günleri tam 6.5 yıl süren tecrübeli futbolcu, 202 maça çıkıp 30 gol attı. Kariyerinin en uzun süresini Kadıköy’de geçiren Emre, 2.5 sezon da takımın birinci kaptanı oldu.

Alex döneminde de 2. kaptanlık görevini üstlenen 34 yaşındaki yıldız, 2 lig, 2 kupa ve 2 de Süper Kupa kazandı. Sürekli olarak, “Fenerbahçeli Emre” olarak anılmak istediğini söyleyen Emre Belözoğlu, hem kulüp hem de taraftar bazında tarihe geçmeyi başardı.