En renkli karne hediyeleri Korupark’ta

En renkli karne hediyeleri Korupark’ta

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sonlarına doğru gelinirken miniklerin karne heyecanı ailelerin hediye arayışı ile birleşiyor; karne alışverişinin yolu Korupark’tan geçiyor.

Karne Hediyelerine Özel Süper İndirimler Toyzz Shop XL’ta

Toyzz Shop XL 42.000 çeşit ürün seçeneği ve 2.000 m2 lik yeni mağazasında karne hediyeleri için minikleri bekliyor olacak.

8-17 Haziran tarihleri arasında karnesi ile birlikte gelen miniklerin, seçtikleri karne hediyelerinde sürpriz indirimler Korupark Toyzz Shop XL mağazasında olacak.

Star Park ve Smart Play ile Yaz Boyu Eğlence Başlasın!

Karne heyecanı dev oyuncakların büyülü dünyası ile birleşiyor, Korupark’ta eğlence doruklarda yaşanıyor. Tüm yılı ders çalışarak geçiren minikler için şimdi biraz eğlence zamanı. Star Park ve Smart Play tüm minikleri renkli dünyalarına davet ediyor. Atlı karıncadan gondola, magic atariboom’dan büyülü parkura kadar birbirinden eğlenceli seçenekler tatil boyunca minikleri bekliyor olacak.

Teknoloji Düşkünlerine Media Markt’ta Seçenek Çok

Rakipsiz fırsatlarla oyunda kazanma şansı Media Makrt’ta. Tüm X Box One S konsollarında %15 indirim, karne heyecanı yaşayan gençleri bekliyor. Laptoptan PS modellerine, howerboardtan tüm aksesuarlara binlerce çeşit karne hediye alternatifi meraklılarını bekliyor.