Endürlük’te Soğuk Asfalt

Endürlük’te Soğuk Asfalt

Havaların soğumasıyla kışın kendini yavaş yavaş hissettirdiği şu günlerde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Talas Belediyesi yol yapım ekipleri, yukarı mahallelerden Endürlük’te soğuk asfalt olarak bilinen 8 bin metrekarelik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.
Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Endürlük’te 3 ayrı yolda toplam uzunluğu 1,5 kilometre olan 8 bin metrekarelik sathi kaplama yapıldığını söyledi. Başkan Palancıoğlu, yukarı mahallelere ihtiyaç duyulan eksikliklerin tespit edilip planlamaya göre yapılmaya devam ettiğini belirterek, "Yol medeniyettir, yol gelişmişliktir. O nedenle yukarı mahallelerimizin yol yapımına ayrı önem veriyoruz. Bunun için bölgeye uygun sathi asfalt kaplama yapıyoruz" dedi.
Başkan Palancıoğlu, Endürlük’ün Ali Dağı’n arkasında hızla gelişen yerleşim alanı olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Bu bölgemizi geliştirmek için Ali Dağı’nda yapılacak projelerle çalışıyoruz. Ali Dağı’nı çevreleyen 360 projemizle bu bölgemiz de turizm açısından gelişecektir. Bu nedenle mahallemizdeki Endürlük Caddesi, Selvi Sokak ve Alipaşa Sokağı’nda soğuk asfalt yapımına başladık. Yukarı mahallelerimizde sathi kaplamaya devam ediyoruz. Yollarımızın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum."