Enes Batur'un YouTube'a video yüklemesi yasaklandı!

Enes Batur'un YouTube'a video yüklemesi yasaklandı!

Türkiye'nin en çok izlenen ve en popüler YouTuber'larından biri olan Enes Batur, beklenmedik bir ceza aldı ve YouTube'a video yüklenmesi yasaklandı.

Geçtiğimiz günlerde adli bir olayda sanık olan Enes Batur, son zamanlardaki kötü geçirdiği günlere bir yenisini daha ekledi.

Türkiye'nin en önemli video içerik üreticilerinden biri olan Enes Batur'un aldığı bu ceza, işlerinin bir noktada olumsuz yöne doğru gidebileceğini gösteriyor.

Enes Batur, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla, eski bir videosu nedeniyle YouTube tarafından ceza aldığını ve artık YouTube'a video yükleyemediğini açıkladı.

Ceza aldığını açıkladığı paylaşımda ayrıca, cezanın haksız olduğunu da belirtti.

Enes Batur, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda; bir kaç günlük video içeriğinin hazır olduğunu, ancak aldığı ceza nedeniyle bunları yükleyemediğini de açıkladı ve "Emeklerimiz çöp oluyor" ifadelerini kullandı.

YouTube tarafından verilen cezanın ne zaman kaldırılacağı bilinmiyor.

Geçtiğimiz dönemlerde Logan Paul'a Japonya'daki Fuji Dağı'nda bulunan İntihar Ormanı'nda çektiği video nedeniyle ceza almıştı, fakat uzun bir aradan sonra YouTube'da video yapmaya tekrar başlamıştı.