Engelli Bireyler Yararına Kermes...

Engelli Bireyler Yararına Kermes...

Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) ile engelli bireyler yararına kermes düzenlendi.
Seyhan Belediyesi Şehitler Parkı’nda düzenlenen etkinliğe katılımın yoğun olduğu gözlenirken engellilerin sorunlarını dile getirildi.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a etkinliğe verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Uçar, Karalar’ın tüm sorunlarında yanlarında olduğunu söyledi. Uçar, "Öncelikle Seyhan Belediyesi’ne ve Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a teşekkür etmek istiyorum. Kendisi engelli insanlarımızın sorunlarına ve taleplerine son derece duyarlı. Her tür sorunumuzda ya da talebimizde kendisine rahatlıkla ulaşabiliyor, sorun ve taleplerimizi dile getirebiliyoruz. Tüm engelli arkadaşlarımız adına kendisine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Seyhan Belediyesi yetkilileri ise, "Seyhan Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan her insanın sorumluluğu omuzlarımızdadır. Engelli arkadaşlarımızın sorun ve talepleri de sorumluluğunu taşıdığımız her arkadaşımız kadar önemli ve önceliklidir. Şunu bilmeliyiz ki hepimiz birer potansiyel engelliyiz, engelli yakınıyız. Kimin başına ne zaman , ne geleceğini kimse bilemez. Başkanımız Sayın Zeydan Karalar Seyhan ve Seyhanlının tüm sorunlarına olduğu gibi bu konuya da çok büyük duyarlılıkla yaklaşıyor. Engelli arkadaşlarımızın insan onuruna yaraşır bir hayat sürmesi; sosyal, kültürel faaliyetlerini istedikleri gibi gerçekleştirebilmesi, her tür sportif faaliyette bulunabilmesi başkanımızın en büyük dileğidir. Seyhan Belediyesi olarak bu konuda özel proje çalışmalarımız var, engelli arkadaşlarımız yalnız değil" dedi.
Şehitler Parkı’nda etkinlik alanı düzenlemesi ile SEYMER kadroları tarafından yapılan ev yemekleri katılımcıların ikramına sunuldu.