ERBAA’YA YENİ STADYUM VE KAPALI SPOR SALONU PROJESİ

ERBAA’YA YENİ STADYUM VE KAPALI SPOR SALONU PROJESİ

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Park Vadi yanındaki alana modern bir stadyum ve kapalı spor salonu yapacaklarını söyledi.
Tokat 1. Amatör Lig’de mücadele eden Erbaaspor takımı ve teknik ekip, desteklerinden dolayı Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Yıldırım, Erbaa’da spor ve sporcuya desteklerini arttırarak sürdüreceklerini ifade ederek, “Hedefimiz seçim döneminde de belirttiğimiz gibi her zaman daha yukarıları olacak. 2. Lig’i hedef olarak önümüze koyduğumuz da 3. Lig’e zaten çıkarız. Bu kapsamda futbolculara, teknik ekibe, kulüplerimize maddi ve manevi desteği vereceğiz. Erbaa eskisi gibi profesyonel liglerde mücadele edecek. Sadece futbolu değil sporun tüm branşlarını da destekleyeceğiz" dedi.
Başkan Yıldırım, eski Tekel binalarının bulunduğu yerin Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisiyle ilgili çalışmaların son aşamasına geldiğini ifade ederek, "Park vadi yanındaki bu alana modern bir stadyum ve kapalı spor salonu yapacağız" diye konuştu.
Öte yandan Tokat 1.Amatör Lig’de mücadele eden Erbaaspor ligde oynadığı 8 karşılaşmanın tamamını kazanarak, 44 gol atarken kalesinde 5 gol görerek namağlup liderliğini sürdürdüğü kaydedildi.