Erciyesspor Galibiyet İçin Bileniyor

Erciyesspor Galibiyet İçin Bileniyor

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
Ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçı öncesi kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi.
“ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİK”
Gaziantepspor maçı hazırlıklarının iyi geçtiğini ifade eden Korkmaz, “Milli takım arasından sonra hafta sonu deplasmanda Gaziantep maçını oynayacağız. İnşallah milli takım oyuncularımız geldiği zaman Yakup, John Boye ve Georges Mandjeck de geldiği zaman büyük ihtimalle onlar da yarın takımla birlikte antrenmana katılacaklar ve Antep maçına hazırlanacağız. Bu arayı iyi değerlendirdik diyebiliriz. Fiziksel ve taktik anlamında oyuncularla iyi çalıştık. Oyuncularımın çalışmalarından son derece memnunum. Hemen hemen herkes antrenmanda yüzde 100’ünü veriyor. Olması gereken de bu. Ben hep diyorum maç ne kadar önemliyse, antrenman çok daha önemli” diye konuştu.
“OYUNUMUZU DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ”
Gaziantepspor’un zorlu bir rakip olduğunu dile getiren Korkmaz, sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Antep maçının hazırlıkları devam ediyor. Kader’in bir sıkıntısı vardı. Dün bizimle antrenmanlara başladı. Hafta sonuna kadar antrenmanlara devam edecek ve Antep maçında o da hazır olacak. Tabi Antep deplasmanı zor bir deplasman. Antep’in en büyük özelliği ligin ilk haftası maçında, Sivas oyunu kontrol altına almasına rağmen, çok da gol pozisyonuna girmesine rağmen son 15 dakikada iki gol buldu. Onların maç konsantrasyonunun çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. Bu onlar için bir avantaj. Ama bizim son Trabzon maçında oynadığımız oyun, mücadele ve takım halinde oynamaları beni çok memnun etti. Bu oyunumuzu daha da geliştireceğiz. Yarın oyuncularımız da geldiği zaman hazır olarak Cumartesi günü Antep’e gideceğiz. Tabi ki hedefimiz kazanmak. Biz kazanmaya oynayacağız. Kazanmaya oynarken kaybetmemeyi de düşünmemiz gerekir. Dolayısıyla şuan için her şey yolunda” diye konuştu. Sakatlıklar hakkında bilgi veren Korkmaz, Uğur’un ve Cem Can’ın sakatlığının devam ettiğini, sakat olan Kadir’in de iyileştiğini ifade etti.
Basın mensuplarının Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ile Galatasaray’da takım arkadaşı olduğunu hatırlatması üzerine Bülent Korkmaz, “Benim çok sevdiğim bir kardeşimdi. Galatasaray’da oynarken bir çok şeyi paylaştım onunla. Zor dönemlerimizde birbirimize destek olduk. Çok seviyorum, değer veriyorum. Derbi değil de Anadolu derbisi diyebiliriz ona. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.