Erdemli’de Kapalı Pazar Yeri Ve Otopark İnşaati Başladı

Erdemli’de Kapalı Pazar Yeri Ve Otopark İnşaati Başladı

Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından kapalı pazar yeri ve otopark yapılıyor. İnşaatına başlanan pazar yeri ve otoparkın en kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, kapalı pazar yeri ve otopark alanında çalışmaların hızlı bir şekilde de sürdürüldüğünü belirtti. Erdemli’de halk pazarlarının artık sokak aralarında değil, yapımına hızlı bir şekilde devam edilen kapalı pazar yerinde kurulacağını ifade eden Tollu, salı ve cumartesi günleri pazar yeri olarak kullanılacak olan alanın, diğer günler kapalı otopark olarak hizmet vereceğini kaydetti. Kapalı pazar yeri ve otoparkın Erdemli tarihinde bir ilk olacağını dile getiren Tollu, şehir merkezinde aynı şekilde ikinci bir kapalı pazar yerinin de yapılacağı bilgisini verdi. Bu tür hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Tollu, “Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir. Bu hizmetler tamamen belediyenin kendi imkanları ile gerçekleştirdiği hizmetlerdir. Bu hizmetlerin devam edeceğini, dur durak bilmeden daha da katlanarak sürdürüleceğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim” dedi.
Belediyeden yapılan açıklamada da 733 bin TL bedelle tamamlanacak olan kapalı pazar yeri ve otopark alanının 5 bin metrekare kapalı, 3 bin 780 metrekare açık alandan oluştuğu belirtildi.