Erdoğan'dan FETÖ uyarısı!

Erdoğan'dan FETÖ uyarısı!

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bugün buraya gelemeyen Japonya'daki tüm kardeşlerime bütün vatandaşlarıma selamlarımı gönderiyorum. Sizlere aileleriniz, yakınlarınız, hemşerilerinizin kucak dolusu selamını muhabbetini getirdim. Ana vatandan binlerce km uzakta gurbeti sılaya çeviren tüm kardeşlerime buradan selamlarımı iletiyorum. Öncelikle şu hususu bir kez daha sizlere hatırlatmak istiyorum. Yurt dışında yaşayan kardeşlerimiz artık gurbetçi değil Türk milletini yurt dışındaki gücü, elçisi ve temsilcileridir. Vatandaşlarımıza her alanda ihtiyaç duyduğu hizmetleri en kaliteli ve en hızlı şekilde sunmaya çalışıyoruz. Türkçe'nin yanında Japonca'yı da çok iyi ama çok iyi öğreneceksiniz. Buradaki başarınız buna bağlıdır bunu hatırlatmak isterim.

FETÖ UYARISI

Japonya'da FETÖ'ye bağlıi okul ve dernekler hala faaliyet gösteriyor. Bu örgüt ülkemize yönelik karalama faaliyetleri yürütüyor. Gözünü hırs, kin ve nefret bürümüş FETÖ'cülerin ülkemizin itibarına kara çalmasına izin vermemeliyiz. Eli kanlı terör örgütü ile mücadelemizde sizlerden destek bekliyoruz. PKK neyse DHKP-C neyse FETÖ de odur. Hiçbirinin birbirinden farkı yoktur. Dayanışma içinde hareket ettiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur.

NAGOYA'YA BAŞKONSOLOSLUK

Japon makamlarına sesinizi duyurabilmeniz için mutlaka dayanışma içinde olmalısınız. Bu konuda Nagoya'da bir başkonsolosluk açabiliriz. Japon makamlarının da böyle bir talebe hayır diyeceklerine inanmıyorum. 

OSAKA'DAN İSTANBUL'A SEFERLER BAŞLIYOR

Japonya'nın kendi iş gücü giderek azalıyor. Türkiye olarak genç nüfusumuzla katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. THY gelecek nisandan itibaren Osaka'dan İstanbul seferlerine başlayacak.

JAPON TURİST HEDEFİ

Her alanda ülkemizi geliştirdik. İleriye taşıdık şimdi turizmde çok büyük bir patlama var. Japon turist sayısını da 1 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. İçinden geçtiğimiz kritik dönemde millteimizin ve dostlarımızın desteğine ihtiyacımız var.