Erdoğan o fotoğrafları görmek istemiyor!

Erdoğan o fotoğrafları görmek istemiyor!
İşte o fotoğraflar.

2004 yılında Amerikan Yahudi Kongresi tarafından takdim edilen Cesaret Ödülünün fotoğrafı, Erdoğan'ın sildirmek istediği resimlerin başında geliyor.



Fetullah Gülen'in şahitlik yaptığı törende daha sonra AKP'den milletvekili yaptığı Hakan Şükür'ün nikahını kıymıştı. Şimdi ikisine de düşman.



Erdoğan başa geçmesinde ve 12 yıllık iktidarında yediği içtiği ayrı gitmediği ve Türkiye'den ABD'ye övgüler yağdırdığı Fethullah Gülen'i en büyük düşman ilan etti.



Tayyip Erdoğan'ın en çok eleştirildiği bir diğer dostu olan Esad'ı yine kısa zamanda düşman ilan etmesiydi. Aziz Yıldırım da, ileriki zamanda görüşmediği, yerinden etmek için uğraştığı isimlerden biri oldu.



"Kardeş Esad", yıllar sonra "Esed" oldu

Erdoğan daha önce Suriye ile yaşanan düşmanlıkların geride bırakıldığını söylemiş Gaziantep'te yaptığı konuşmada Kardeşim dediği Esad'a övgüler yağdırmıştı.



Erdoğan, Esad ile fotoğraf çektiren muhalefeti yerden yere vuruyordu. Ancak, Esad'ın Türkiye ziyaretinde çektirğidiği fotoğraflar ilerleyen zamanlarda Erdoğan'ın başını ağrıtacak cinstendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2003 Tarihinde Bayrampaşa Şehir Parkı’nda bindiği atın huysuzlanması sonucu yere düştü.

Erdoğan, açılışını yapmak üzere geldiği Bayrampaşa Şehir Parkı’nda ata binmek istedi. Atların bulunduğu bölüme gelen Erdoğan, burada seyisi tarafından eyerlenen ata binmeye çalıştı.



Erdoğan, ilk iki denemenin ardından üçüncüsünde ata binerken, seyisin elinden kurtulan at bir anda huysuzlandı. Bir süre atın üzerinde kalmak için çaba sarf eden Erdoğan, bunu başaramayınca kum zemine düştü.

Erdoğan'ın attan düştüğü an çekilen bu görüntüler çok konuşulmuştu.



Erdoğan'ın tartışılan bir fotoğrafı da BM tarafından terör listesine alınan El Kaide ile bağlantılı olduğu iddia edilen Hikmetyar'ın önünde diz çöken fotoğrafıydı.

Erdoğan'ın bu fotoğrafları internette paylaşım rekoru kırmış ancak aynı Hikmetyar Erdoğan'ın imzası ile terörist listesine dahil edilmişti.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, 2010 yılında "Kaddafi İnsan Hakları" Ödülü verildi. Erdoğan, Radison Sas Oteli'nde gerçekleştirilen ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Kaddafi İnsan Hakları Ödülü"nü almaktan büyük memnuniyet duyduğu ifade etti.



Ancak erdoğan bu memnuniyetinin sonrasında Kaddafi'yi de düşman ilan etti. NATO'nun Libya'ya müdahalesine bizzat destek verdi. Erdoğan Kaddafi'yi de sırtından vurmakla suçlandı.

Erdoğan'ın çiftçiye söylediği "Ananı da al git" sözleri ve fotoğrafı tarihin unutulmazları arasına girdi.



Dönemin Yunanistan Başbakanı Karamanlis, Emine Erdoğan'ı öpmesi büyük olay olmuştu. Bu fotoğraf çok yerden sildirildi.



Soma'da protestoya uğrayan Erdoğan'ın acı evinde attığı yumruk da unutulmaz kareler arasına girdi.



Emine Erdoğan'ın, gençlik günlerinden kalma içkili masa görüntüsü de arasanız da ender bulabileceğiniz kareler arasında.



Partiyi birlikte kurduğu isimlerden Abdullatif Şener ile olan fotoğrafı da, bugün ortadan yırtılan karelerarasında.



Kendisi üzerinde ve bugünlere gelmesinde büyük emeği olan ve üç yıl önce vefat eden Necmettin Erbakan da, bugün artık hiç anmadığı isimlerden.