Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Erdoğan’dan ‘Pensilvanya’ gafı

Erdoğan Bahçeli'nin "Pınarhisar'ı mumla arayacak" sözlerine cevap verirken 'Pınarhisar' yerine yanlışlıkla 'Pensilvanya' dedi.

Yayınlanma:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin haftalık grup toplantısında konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli’yi sert bir dille eleştiren Erdoğan konuşmasında MHP liderinin “Pınarhisar’ı mumla arayacak” sözlerine cevap verdi. Erdoğan, bu sırada “Pınarhisar” yerine yanlışlıkla “Pensilvanya” dedi.

“PINARHİSAR” YERİNE “PENSİLVANYA” DEDİ

Erdoğan, “Selam örgütü diye bir örgüt uydurdular. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi toplamış olacaklardı. Hazırladıkları fezlekeyle, sizler burada, kendilerine tabii olmayan kim varsa alıp götüreceklerdi. Şimdi CHP MHP bu Pensilvanya çetesinin arkasında duruyor. Ne diyor Bahçeli biliyor musunuz? ‘Pınarhisar’da yattığın günleri arayacaksın’ diyor. Ey Bahçeli, o Pensilvanya’daki (Başbakan, Pınarhisar yerine Pensilvanya dedi) yatışımın nedeni benim asilliğimin ifadesidir. Sen bir defa kendine bak.” dedi.

İLGİLİ HABER Cumhurbaşkanı İmzaladı: 31 Aralık 2025’e Kadar ÜCRETSİZ! Kaçırmayın!
Erdoğan Bahçeli'nin "Pınarhisar'ı mumla arayacak" sözlerine cevap verirken 'Pınarhisar' yerine yanlışlıkla 'Pensilvanya' dedi.
“BİZ ÖPER BAŞIMIZA KOYARIZ”

Erdoğan, “Pınarhisar günleri, senin düşündüğün ya da düşlediğin günler değil zaten. Eğer bizim için o tür günler yine gelecekse, biz öper başımıza koyarız. Bundan herhangi bir sıkıntımız yok. Yeri geldiği zaman Ziya Gökalp dersin… “Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker” Cümlelerinden rahatsız oluyorsan bu millet seni gerekli olan yere zaten mahkum edecek.” diyerek Bahçeli’yi eleştirdi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler