Ereğli’de “dürüstlük” Konulu Tiyatro Sahne Aldı

Ereğli’de “dürüstlük” Konulu Tiyatro Sahne Aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı "Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında Ereğli’de “Dürüstlük” konulu tiyatro sahnelendi.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli kurum ve kuruluşlarla birlikte yürüttüğü “Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında Ereğli’de de “Dürüstlük” konulu tiyatro gösterisi yapıldı. Hazırlanan projede kapsamında Öğretmen Abdurrahim İlkokulunda öğrencilere tiyatro gösterisi ile dürüstlük kavramı anlatıldı. Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen ve Şube Müdürleri ile öğretmenlerinde izlediği tiyatro oyunu öğrencilerden büyük alkış aldı. Tiyatro gösterisinin ardından öğrencilere Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan dergiler dağıtıldı.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını ifade ederek, “Projenin bu ayki ana teması ‘dürüstlük’ konusu çok güzel bir şekilde işlendi. Çocukları sıkmadan, keyif vererek anlatılan oyun çocukların gelişimine artı değer katacaktır. Projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi ve sahnede güzel bir anlatım gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise projenin önemine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.