Eren: “kaliteli Bir Kadro Kurduğumuzu Düşünüyorum”

Eren: “kaliteli Bir Kadro Kurduğumuzu Düşünüyorum”

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı’nın antrenörü Meftun Eren, kaliteli bir kadro kurduklarını söyledi.
2014-15 Acıbadem Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele edecek olan siyah-beyazlılar, Beşiktaş İntegral Arena’da yeni sezon için hazırlıklarına devam ediyor. Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Meftun Eren, oyunculardan Demirhan Durul ve Mithat Uykan kulüp televizyonuna yeni sezonu değerlendirdiler.
EREN: “AYAKLARIMIZ YERE SAĞLAM BASSIN İSTİYORUZ”
Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Meftun Eren, oyuncularla beraber yaptıkları çalışmalar doğrultusunda, güzel bir sezon geçireceklerini dile getirdi. Eren, “Önceki zamanlarda sürekli bir iniş-çıkış yakalamış bir takımız. Öncelikli olarak bir daha İkinci Ligi görmek istemiyoruz. Ayaklarımız yere sağlam bassın istiyoruz. Kaliteli bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Ligin sürpriz ekibi olabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
DURUL: “TAM TAKIM HALİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
Siyah-beyazlı voleybolculardan Demirhan Durul, güzel bir sezon geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Demirhan yaptığı açıklamanın devamında ise “Yabancı oyuncularımız geldi ve tam takım halinde çalışmalara başladık. İnşallah güzel bir sezon olur, başarılı bir sezon olur. Çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Genç, fizikli ve heyecanlı bir takımız. Bu sene iyi işler yapacağız” diye konuştu.
UYKAN: “DAHA İYİ YERLERE GELMEK İSTİYORUZ”
Mithat Uykan ise geçen sezon zorlu bir mücadele verdiklerini hatırlatarak, “Hakettiğimiz yere geldik. Bu sene de elimizden gelenin fazlasını yapıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Takım gayet iyi. Ben bu takımdan iyi şeyler bekliyorum” açıklamasını yaptı.