Erenler’de 4 Cadde Birbirine Bağlanıyor

Erenler’de 4 Cadde Birbirine Bağlanıyor

Erenler Belediyesi tarafından başlatılan Evliya Çelebi Caddesi Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde Erenler’in standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Erenler ulaşımında önemli bir rol üstlenecek Evliya Çelebi Caddesi Projesi için değerli belediye başkanımız Cavit Öztürk’ü tebrik ediyorum” ifadelerini kullanırken; Erenler Belediyesi Başkanı Öztürk, “Evliya Çelebi Caddesi ile Sakarya, Sakarbaba, Değirmen ve Cumhuriyet Caddelerini birbirine bağlayacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap hazırlıklarının yanı sıra, devam eden çalışmalar ile ilgili Öztürk’ten bilgi alan Başkan Toçoğlu, Erenler’e değer katan hizmetlerin Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliği ile hayata geçmeye devam edeceğinin altını çizdi. Ziyaret programının devamında Erenler Belediyesi tarafından başlatılan yeni arter çalışması Evliya Çelebi Caddesi Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, yeni güzergâhın Erenler’e hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Toçoğlu, “Daha önce Erenler’in trafik akışını daha da rahatlatan Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’ni hemşerilerimizin kullanımına sunmuştuk. Yaya yolları, bisiklet yolları ve çevre düzenlemelerinin ardından modern görünüme kavuşturduğumuz yeni arterlerimiz hemşerilerimizin büyük beğenisini kazandı. Erenler’e değer katan hizmetler Büyükşehir ve ilçe belediyemizin işbirliği ile hayata geçiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
Şehrin birçok noktasında başlatılan yeni dönem kentsel tasarım ve yenileme çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Yenilenen modern cadde ve bulvarların yanı sıra, inşa edilen yeni güzergâhlar ile ulaşımda alternatif seçenekleri de çoğaltıyoruz. Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İnşallah örnek bir dönüşüm projesi ilçemizde hayata geçirilecek. Erenler Belediyemiz tarafından başlatılan Evliya Çelebi Caddesi de bölgenin ulaşımında önemli bir rol üstlenecek. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet eli ile Erenler’in yükselişinin devam edeceğini kaydeden Öztürk ise, “Büyükşehir Belediyemiz ile ortak hareket ederek ilçemizde önemli projeleri hayata geçirdik. İlçemize yenilik getiren projeler kazandırdık. Biz gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. Birlik içerisinde ve ortak akıl ile hareket ediyoruz. Bu anlayışla yeni bir projede daha çalışmalarımızı başlattık. Evliya Çelebi Caddesi ile Sakarya, Sakarbaba, Değirmen ve Cumhuriyet Caddelerini bir birine bağlayacağız. Projemize verdiği desteklerden ötürü değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.