Erenlerde Ulaşımda Rahatlık

Erenlerde Ulaşımda Rahatlık

Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Merkez Mahalle ve Dilmen Mahallesindeki yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Erenler İlçe halkına konforlu bir yaşam sunma amacıyla çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok bölgesinde yeni yolların açılması ve düzenlenmesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşlerine bağlı ekiplerce Merkez mahalle 1216 nolu sokağı, Yavuz Selim Caddesine bağlayacak olan yeni yol açma çalışmaları hızla sürerken diğer yandan Dilmen Mahallesi 6081 sokakta da yeni yol açma çalışmasına başlandı.
Yolların şehirlere nefes aldırdığını belirten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Bütün çabamız Erenler’i modern, çağdaş ve Sakarya’mızın gözdesi haline getirmek. Yapılaşmanın büyük bir atağa kalktığı ilçemizde elbette yeni yollara ihtiyacımız olacaktır. Biz de yeni yollar açarak bir yandan Erenler’in gelişimine katkı sağlarken diğer yandan ulaşımda trafiğe rahat bir nefes aldırmak istiyoruz. Çalışmalarımız ekiplerimizce titizlikle sürerken Erenlerin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.