Erhan Altın’a Doğum Günü Sürprizi

Erhan Altın’a Doğum Günü Sürprizi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da teknik direktör Erhan Altın’ın doğum günü nedeniyle pasta kesildi.
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın 58 yaşına girdi. Futbolcular ve personel, teknik direktör Erhan Altın’ın yaş gününü unutmadı. Samsunsporlu futbolcular antrenman öncesi bugün Altın’ın yaptığı toplantı sonrasında teknik direktörlerine sürpriz yaparak sahaya, "Mutlu Yıllar Hocam" yazılı yaş pasta getirtti. Daha sonra Erhan Altın’ı omuzlara alarak mutlu gününü kutladılar. Kırmızı-beyazlılarda renkli yaş pastayı büyük bir mutlulukla kesen Erhan Altın, oyuncularına ve personele teşekkür etti.
Kendisi için hazırlanan organizasyon nedeniyle duygulanan Erhan Altın, “Benim en büyüm mutluluğum sizlerle birlikte olmaktı. Allah’ıma şükürler olsun böyle bir ekibi bana nasip ettiği için. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu pasta bizim inşallah sezon sonunda şampiyonlukla kutlayacağımız bir pasta olur” dedi.
Takım kaptanı Musa Aydın da kesilen pastadan teknik direktör Altın’a kendi elleriyle ikram etti. Doğum günü organizasyonun ardından hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Giresunspor hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlılar, idmana ilk olarak kondisyon çalışması ile başladı ve ardından basına kapalı olarak taktik çalışması ile devam etti.
TAHA: “SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Ligin ilk maçlarının zor olduğunu belirten Samsunsporlu oyuncu Taha Yalçıner, “Giresunspor maçı ile lige başlıyoruz. Ligin ilk maçları her zaman zor olmuştur. Bunun bilinceyiz. Karadeniz derbisine hazırlıklarımızı tamamladık. Maça 3 puan parolası ile çıkacağız. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hedeflerimiz var. Geçen sene son maçta çıkamadığımız bir Süper Lig var. İnşallah onu bu sene başarmak istiyoruz. İlk maçta iyi bir başlangıç yapıp, lige güzel başlarız” diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı taraftarlara da seslenen Taha, “Süper Lig yolunda geçen sene onların çok büyük desteği oldu. Bu senede bize aynı desteği tribünleri doldurarak göstermelerini istiyoruz. Onlar bizim için itici bir güç oluyor. Özellikle içerdeki maçlarda çok büyük bir baskı kuruyoruz. Geçen sene onların sayesinde çok maç aldık. Aynı özveriyi bu sene de bekliyoruz. İnşallah taraftarımız ile birlikte iyi bir sezon geçiririz ve hedeflerimize ulaşırız” şeklinde konuştu.
İdmanda ayrıca hafif sakatlıkları bulunan Canberk Aydın, Recep Niyaz ve Harun Gürbüz düz koşu yaptı.