Erkek vahşeti otopsi raporunda

Erkek vahşeti otopsi raporunda

Raporda, Şenal’ın aldığı 24 bıçak darbesinden 16’sının tek başına öldürücü nitelikte olduğu, bu darbelerden altısının vücudunda 11 santime kadar ulaşan yaralar açtığı ve genç kadının kaburga kemiklerinde kırıklar oluşturduğu belirtildi.

Hatırlamıyormuş!

Gür, cinayetin ardından verdiği ifadesinde, birlikteliklerinin bir dargın bir barışık sürdüğünü belirterek, “Halime, 10 aylık çocuğumuza bakmıyordu. Çocuğa benim resmi nikahlı eşim bakıyor. Bu konuda kendisini çok uyardım, aramızda zaman zaman tartışma yaşadık. O gün de kendisine çocuğa bakması gerektiğini söyledim. Çantasından bıçak çıkardı ve bana saldırdı. Saldırınca sinirlendim ve kendimi kaybettim. Kaç kere vurduğumu hatırlamıyorum” dedi.

Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı Morg İhtisas Dairesi’nce düzenlenen, 31 Ekim 2019 tarihli raporda, Şenal’ın vücuduna isabet eden 16 bıçak darbesinin her birinin tek başına öldürücü nitelikte olduğu belirtilerek, genç kadının kesici-delici alet yaralanmasına bağlı olarak iç organ harabiyeti ve büyük damar yaralanmasıyla gelişen kanamadan dolayı hayatını kaybettiği ifade edildi. Ayrıca kimya ihtisas dairesince yapılan incelemelerde, genç kadının vücudunda alkol veya uyarıcı hiçbir maddeye rastlanmadığı kaydedildi.