Erkeklere çekici görünmenin 7 yolu

Erkeklere çekici görünmenin 7 yolu

Erkekler bu özellikleri çekici buluyor. Biz bu davranışların kimisinden utansak sıkılsak da erkekler işte bu özellikleri seviyor.

İşte erkeklerin çekici bulduğu 7 özellik...

Rekabet: Erkeklerin çoğu rekabeti seven kadınları çekici bulur. Erkekler doğaları gereği rekabeti severler, arkadaşları, aileleri ya da kardeşleri ile rekabet halindedirler. Bu yüzden partnerleri ile de rekabet etmek isterler. Bu çok ciddi bir rekabet olmak zorunda değil ama gene de onların bu yönünü besleyen kadınlar onların ilgisini daha çok çekecektir.

Gülümseme: Kadınlar gülümseyen erkeklerden hoşlanıyorsa tam tersi de doğru olmalı. Erkekler bir kadının kahkahasına kapılırlar. Doğal içten kocaman bir gülümseme erkeklerin en beğendiği özellikler arasındadır.

Güzel dişler: Gülümsemeniz kadar onun arkasında yatan dişler de önemlidir. Yarın gidip tel taktırmanız gerekmiyor elbette ama erkekler güçlü beyaz sağlıklı dişleri beğeniyor.

Garip alışkanlıklar: Garipliklerimizden kurtulmaya gerek yok çünkü erkeklerin hoşuna gidiyor. Garip hobileriniz, bildiğiniz bir şarkı ya da sabah uyanınca yaptığınız garipliklerin hepsi erkeklerin hoşuna giden detaylar. Sakin onlardan kurtulmaya çalışmayın!

Benler: Her bedende değişik boy ve şekillerde benler var. Bazı erkekler hoşlanmasa da bunun tam dersi daha doğru. Vücudunuzun değişik yerlerindeki benler erkeklerin oldukça hoşuna gidecektir.

Sakarlık: Bazen çarpıp bir şeyleri devirdiğimizde kendimizden utanırız. Oysa erkekler bu tarz sakarlıkları çok çekici buluyor.

Empati kurma yeteneği: Karşındaki ile empati kurabilen kadınlar erkekler için çok daha çekici. Sosyal bağlar kurmada ve bunları sürdürmede empatinin önemi çok büyük. İşte bu yüzden erkekler bu tarz kadınları tercih ediyor.