'Erkeklik sünnet olmakla oluyorsa, 3-4 defa daha olurum'

'Erkeklik sünnet olmakla oluyorsa, 3-4 defa daha olurum'

90'ların en popüler isimlerinden olan, şimdilerde sosyal medyada yayımladığı çıplak fotoğraflar ile konuşulan Çelik Erişçi, 
2 evlilik yaptınız. Bir de oğlunuz var; onu nasıl yetiştiriyorsunuz?
Onu olabildiğince özgür yetiştiriyorum. Şartlara uymaması gerektiğini öğretiyorum. Bana ‘Matematikten zayıf alsam kızar mısın?’ diye soruyor, ‘Hayır’ diyorum. ‘Niye?’ diyor, ‘Sana verilen eğitime inanmıyorum’ diyorum.
Erkekler yönetiyor, ondan olabilir! 
Dünyanın içine edenin tamamen erkekler olduğunu düşünüyorum! Erkeklik sünnetle, sakal bıyıkla olmuyor! Tamam seni yatırdılar masaya, kestiler filan erkek oldun, o sıfatı aldın, ama erkek gibi davranmıyorsun ki!
Yani her sünnet olan erkek, erkek değil mi? Kafam karıştı! 
Valla eğer erkeklik sünnet olmakla oluyorsa, 3-4 defa daha sünnet olurum! O yüzden de sünnet çocuğu pozu vermekten imtina etmedim. Ama erkeklik yalnız oranı kestirmekle olmuyor.
Nedir erkek olmak o zaman? 
O sözün sende bıraktığı değerleri uygulamaktır. İnsanlık değerlerini taşımak. Şu an sünnet olmuş, bıyık bırakmış kadınları ezen erkekler var. Benim bildiğim, içinde yetiştiğim kültürde bu yok. Anadolu merhamet, barış toprağıdır.
E biz o ‘maço’ adamı seviyoruz... 
Eh ne diyebilirim ki ben buna! Kadınlar daha başlarına ne geleceğinin farkında değil. Şefkatsiz, merhametsiz bir hayata doğru gidiyoruz, kadın varlığı ortadan kalkacak. Bunu demedi demeyin!