Erman hoca Galatasaray'a yüklendi

Erman hoca Galatasaray'a yüklendi

Prandelli'nin nasıl bir oyun tarzı var anlamak mümkün değil. Tahmin ediyorum sarı-kırmızılı futbolcular da anlamamışlardır. Teknik adam olarak bir sistem koyar, üzerinde rötuşlar yaparsın. İtalyan çalıştırıcıda böyle bir şey kesinlikle yok.

Şimdi iki takıma da bakalım; Eskişehirspor, mali açıdan zorlanan bir takım.

Futbolcularını tutamıyor, fazla oyuncu da alamıyor. Galatasaray'ın bu kadar yatırım yapan bir takım olarak bir planı olması lazım, futboluyla ışık vermesi lazım.

Mesela, "Biz pres yapacağız. 7-10 dakika öyle bir bastıracağız ki, rakip kafasını kaldıramayacak" demesi lazım. Ama Galatasaray takım olarak rakibe pres yapmıyor. Her futbolcu rakibe tek tek basıp, hepsi de teker teker oyundan düşüyor.

Galatasaray'da ne ahenk var ne akort

Eskişehirspor ise oynaya oynaya 30 metre geliyor. Sen Galatasaray isen 5-10 dakika hırpalayacaksın, zorlayacaksın. Şu anda bakıyorum Galatasaray'da ne ahenk var, ne de akort. Takımın görüntüsü iyi değil. İyi olmaz mı? Elbette olur. Ancak ne kadar zamanda olur onu bilemiyorum. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Eskişehirspor, dün akşam pek fazla zorlanmadan maçı tamamladı. Bunun en büyük nedeni, yapılan sahte presti.

Sneijder'in soyunma odasına gidişi düşündürücü

Wesley Sneijder, geçenlerde, "Bizim soyunma odası arı kovanı gibi" demiş. Çok da doğru söylemiş. Ortada 5-6 tane tercüman var ve hoca bir şeyler anlatırken ortalık fena halde karışıyor. Bu takım adına çok kötü bir durum. Tercümanla iletişim bir yere kadar. Hocanın her söylediğini futbolcuya geçirmesi imkansız. Bir de tercüman enflasyonu yaşanıyorsa düşünün yaşanan curcunayı.

Bir de aklımıza gelmişken söyleyelim; Galatasaray'da futbolcuların hepsi oyundan çıkınca soyunma odasına gidiyor mu? Sneijder'in soyunma odasına gidişi gerçekten düşündürücü.

Eskişehir'in bariz gol posizyonu kesildi

Maçın hakemlerine gelince... 44. dakikada Erkan'ın pasıyla ceza alanına giren Mori'ye yardımcı ofsayt diye bayrak kaldırdı. Ancak pozisyonda ofsayt yoktu. Bu bayrakla Eskişehirspor'un bariz gol pozisyonu hakem tarafından kesilmiş oldu.