Eroğlu’nun Hasta Ve Yaşlı Ziyareti

Eroğlu’nun Hasta Ve Yaşlı Ziyareti

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Perakende Mahallesi’nde bazı hasta ve yaşlıların çat kapı evlerinde ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.
Tokat’ta mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Başkan Eroğlu, gece gündüz çat kapı ziyaretlerde bulunuyor. Değişik periyotlarda çalışan ekipleri işinin başında denetleyen Başkan Eroğlu, vatandaşlara da çat kapı ziyaretlerde bulunuyor. Perakende Mahallesinde yaptığı ziyarette yaşlı bir vatandaşın yakacak konusunda sıkıntı yaşadığını söylemesi üzerine Başkan Eroğlu, ekiplere talimat vererek kömür gelene kadar evde bekleyerek yaşlı adamla sohbet etti. Kömür yardımını bizzat kendi yapan Başkan Eroğlu, duygusal anlar yaşayan yaşlı çifte sarılarak başka ihtiyaçları olup olmadığını da sorarak, “Bize dua edin yeter. Hayır dualarınız sayesinde bu şehre de, bu şehrin insanına da daha çok hizmet edeceğiz İnşallah” diye konuştu.
Başkan Yardımcıları Osman Altunordu ve Selahattin Kelemci ile Mahalle Muhtarına, Gıda ve yakacak hususlarında vatandaşın bir gün bile bekletilmemesi gerektiğini söyleyen Başkan Eroğlu, diğer hasta ziyaretinde de notlar alarak eksiklerin giderilmesi talimatını verdi.