Ertürk, Mhp Menteşe Adaylığını Açıkladı

Ertürk, Mhp Menteşe Adaylığını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Menteşe İlçe kongresi öncesi Anıl Öztürk adaylığını açıkladı. Parti İlçe binasında gerçekleşen adaylık açıklamasına, İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve Ertürk’ün yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ertürk yaptığı açıklamada, “Hayatım boyunca Ülkücü hareke inanmış biri olarak, bu uğurda bu güne kadar üzerime düşen her türlü görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Bu güne kadar partimin değişik kademelerinde bana verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdim. Muğla son yerel seçimlerde Büyükşehir statüsüne geçti. Ancak Büyükşehir’le birlikte tüm köylerimiz mahalleye dönüştü. Bu gün bu kentin iyi yönetildiğine inanmıyorum. Bu kentte muhalefet üzerine düşen görevi yapmıyor. Ben ve arkadaşlarım Menteşe İlçe Başkanlığı görevine getirildiğimiz takdirde, kentin sorunlarını açık bir dille gündeme getireceğiz. Bunun yetinmeyip sorunların çözümlerini de hem Muğla kamuoyu hem de yetkililerle paylaşacağız” dedi.
Ülkenin içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı durumdan çıkış yolunun sadece MHP’li kadrolar ile mümkün olduğunu belirten Ertürk, “Bizler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin içinde bulunduğu zor sıkıntılı günlerde bir çıkış yolu bulmak zorundayız. Biz Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak ülkeyi kaosa sürükleyen, terör örgütü elebaşını bir umut olarak gösteren, 13 yıldır ülkeyi büyük bir uçuruma sürükleyen AKP’ye dur diyebilecek tek partinin, ülke ve vatan sevdasını her şeyin üzerinde tutan, yeri geldiğinde bu ülke için canını ortaya koyacak olan MHP olduğuna inancımız tamdır” dtedi.
YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ
İsmet Sert, Alim Korkmaz, Berkan Dağlı, Cihan Kacur, Erdinç Bilgen, Ferhat Hanbaba, Fuat Aşık, Harun Urul, Hikmet Ünal, İsa Baykara, Kadir Güçlü, Mehmet Karayetim, Kadir Köseoğlu, Okay Gök, Kadir Köseoğlu, Mustafa Onay, Nail Teker, Yiğitcan Yaratıcı, Kezban Göncü, Arif Demir, Tanju Oyuk ve Ersan Adanır.