ERZİNCAN BELEDİYESİ 5. MAHALLE MECLİS TOPLANTISINI YAVUZ SELİM MAHALLESİNDE YAPTI

ERZİNCAN BELEDİYESİ 5. MAHALLE MECLİS TOPLANTISINI YAVUZ SELİM MAHALLESİNDE YAPTI

Erzincan Belediyesi mahalle meclis toplantılarına devam ediyor. Bu yılın 5. Mahalle meclisi Yavuz Selim Mahallesi, Mustafa Doğan Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapıldı.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahallelinin katılımı ile gerçekleşen toplantı, Mustafa Doğan Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Muhammet Aydın ve Yavuz Selim Mahallesi muhtarı Miktat Yurt’un konuşmaları ile başladı.
Toplantıda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy yaptığı açıklamada şu görüşlerde bulundu; "Bu toplantıların demokratik hakların kullanımı anlamında sürdürülebilir bir hale getirilmesi kanaatindeyiz. Bizler sizlerden aldığımız güçle elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışırken de her projemizi her çalışmamızı sizlerle birlikte şekillendirme gayreti içerisindeyiz. Bu akşam bizler değil sizler konuşacaksınız ve biz dinleyeceğiz." dedi.
Yavuz Selim mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Başsoy, sorunların biran önce giderileceğini, altyapı ve üstyapı yapılmalarının Yavuz Selim mahallesinde tamamlandığını 2015 yılın da 40 milyon TL yatırımla asfaltlama çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanacağını söyledi.