Erzincan Emniyeti Tarafından “onlar Bizim Geleceğimiz” Projesi Hayata Geçirildi

Erzincan Emniyeti Tarafından “onlar Bizim  Geleceğimiz” Projesi Hayata Geçirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) finansman desteği ile Erzincan Valiliği koordinesinde, faaliyetleri Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan " Onlar Bizim Geleceğimiz " projesi hayata geçirildi.
"38 öğrencimizi geleceğe hazırlıyoruz" parolası ile yola çıkılmış olan projede aile ziyaretleri, etüt faaliyetleri, sinema etkinliği, ailelere yönelik aile içi iletişim, öğrencilere yönelik geleceği planlama eğitimi, öğrencilerin rehber öğretmenleri ile birlikte olacakları bir yemek programını kapsadığı öğrenildi.
12-15 yaş aralığında bulunup aile, okul ve arkadaş çevresi ile yaşanabilecek sorunların önüne geçilerek mutlu aile, mutlu toplumu hedefleyen proje 2014 Aralık sonu itibarı ile sona ereceği edinilen bilgiler arasında.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen proje ile iletişim sorunlarını çözmüş aileler, eğitimine destek olunan öğrenciler ve güvenliğine katkı sağlanan okullarımız ile geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyoruz.”denildi.