Erzincan Ptt Başmüdürlüğüne Mustafa Beşli Getirildi

Erzincan Ptt Başmüdürlüğüne Mustafa Beşli Getirildi

Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli göreve başladı.
Erzincan İli PTT Başmüdürlüğü’ne atanan Mustafa Beşli göreve başladı.Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş’ın PTT Genel Müdürlüğü tarafından Bartın PTT Başmüdürlüğü görevine atanması nedeniyle boşalan göreve PTT Genel Müdürlüğü tarafından Yozgat PTT Başmüdürü Mustafa Beşli getirildi.
Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, Erzincan’a hizmet yaparak buradan ayrılmak istediğini söyleyerek, göreve yeni başlamasıyla ilgili açıklama yaptı.
Benden önceki PTT Başmüdürü Metin Ağdaş’tan almış olduğum bu bayrağı halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için daha ileri taşımak için çalışacağını belirten, Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli açıklamasında; "1956 senesinde Trabzon’da doğdum.İlk ve ortaokulu Bayburt’ta bitirdim.Lise dönemimi yine Trabzon’da bitirdim. Üniversite’yi ise Eskişehir İktisadi ve Ticarim İlimler Akademisi’nde tamamladım. PTT’nin burslu öğrencisi olmam vesilesiyle 1980 yılında Trabzon’da mesleğe başladım.Sırasıyla müdür yardımcısı, müdür ve başmüdür yardımcılığı yaptım. Daha sonrasında İstanbul’a tayinim çıktı ve sonra Başmüdür olarak Karabük’e atandım. Doğu görevi için Bitlis’e gittim.Bitlis’ten Batı görevi için Yozgat’a atandım. Yozgat’ta 2,5 yıl görev yaptıktan sonra da kendi isteğim ile Erzincan Başmüdürlüğüne talibim oldu.Daha sonra burada göreve başladım. Erzincan’ı daha önce görememe rağmen şimdi daha güzelleşmiş ve daha gelişmiş bir şehir haline gelmiş.Buranın harika bir şehir olduğunu biliyorum.Erzincan insanının iyi ve sıcakkanlı olduğunu biliyorum. Benden önceki Başmüdür Metin Bey çok iyi hizmetler vererek buradan ayrıldı. İnşallah bende onun kadar Erzincan’a ve Erzincan halkına hizmet ederek buradan ayrılmak isterim" dedi.
Mustafa Beşli evli ve 2 çocuk babası.