Erzincan Tso Başkanı Selçuk Polat’tan Mevlid Kandili Mesajı

Erzincan Tso Başkanı Selçuk Polat’tan Mevlid Kandili Mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, Mevlid Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Polat, yayımladığı mesajda şu görüşlerde bulundu; Hazreti Muhammed (SAV)’in doğum günü olarak kutlanan Mevlid Kandili’nin akrabalık ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirterek mesajında şunlara yer verdi;
"Bu gecede inanıyorum yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını, kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olacağız. Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, saygı, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için böyle gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız.
Bu gecede varoluş sebebimiz olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum gününü en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı ve güzel gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasını diliyor, başta hemşehrilerimizin olmak üzere Ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini kutluyorum."