ERZİNCAN TSO ÜYELERİNE “PERAKENDECİLİK, VİTRİN DÜZENLEME VE MAĞAZACILIK” SEMİNERİ

ERZİNCAN TSO ÜYELERİNE “PERAKENDECİLİK, VİTRİN DÜZENLEME VE MAĞAZACILIK” SEMİNERİ

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine “Perakendecilik, Vitrin Düzenleme ve Mağazacılık” konularında seminer düzenlendi.
Erzincan TSO toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Erzincan TSO Üyesi katıldı.
Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi, Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Direktörü Prof.Dr. Osman Demirdöğen tarafından sunumu yapılan seminerde katılımcılara; potansiyel müşteri bulma yöntemleri, mağaza, mağaza atmosferi, mağazanın dış tasarımı ve vitrin, tema, vitrin türleri, vitrin örnekleri, mağaza içi düzenleme, ürün sergileme ilke ve unsurları konularında katılımcılara bilgiler verildi.
Birçok ünlü markanın vitrin ve mağazacılık faaliyetlerinin de örnek gösterilerek sunumu yapılan toplantı soru, cevap, görüş ve önerilerin belirtilmesiyle son buldu.
Toplantı sonrası düzenlenen seminer ile ilgili açıklamalarda bulunan Erzincan TSO Başkanı Selçuk Polat şu görüşlerde bulundu; “Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda bilgilendirme seminerlerimiz devam etmektedir. “Perakendecilik, Vitrin Düzenleme ve Mağazacılık” konulu bu seminerimiz yine odamızın danışmanlığını yapan ABİGEM Direktörü Prof.Dr. Osman Demirdöğen tarafından verilmiştir. Bilindiği üzere Erzincan Belediyesi’nin uygulamaya başlattığı kapı önlerine konulan malzemelerin kaldırılarak vitrinlere alınmasına ilişkin, üyelerimizden “Perakendecilik-Vitrin Düzenleme-Mağazacılık” konusunda seminer talebi gelmesi üzerine böyle bir seminer düzenledik. Burada amaç kaldırımlardan vitrinlere taşınan ürünler daha fazla nasıl dikkat çeker ve satışlar nasıl arttırılabilir konularında bilgilendirilmeler yapıldı. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların üyelerimize katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda seminerlerimize devam edeceğiz. Tüm üyelerimizi düzenleyeceğimiz seminerlere bekliyoruz” dedi.