Erzincan’ın Bu Yılki Asfalt Maliyeti 18 Milyon Tl Oldu

Erzincan’ın Bu Yılki Asfalt Maliyeti 18 Milyon Tl Oldu

Erzincan Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü asfalt kaplama ve tamirat çalışmalarına Dede Korkut caddesinde devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bir yandan sıcak asfalt serimi yaparken, diğer yandan da kaldırım ve kilit parke ile yol kaplama çalışması yürütüyor.
Çalışmalara, ana arterler ile Erzincanlılar tarafından sık kullanılan cadde ve sokaklardan başlayan Erzincan Belediyesi, gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde asfalt kaplama konusunda büyük mesafe kat etti.
Daha önce beyan edilen 100 km asfalt hedefine ulaşabilmek için yaz boyunca çalışan Erzincan Belediyesi, hava şartlarının müsaade ettiği sürece asfaltlama çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Şükrü Beyitoğlu, son 7 ayda sadece asfalt çalışması için 18 milyon TL’lik harcama gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediyenin personel giderleri dışında bu yıl yatırım bütçesinin tamamına yakınını asfalta harcadıklarını ifade eden Beyitoğlu, 2015 yılı içerisinde kentin üstyapı çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini ve kentte asfaltsız bir sokak bırakmamayı düşündüklerini belirtti.